Belépés

Összesen:   0 db termék, 0 Ft Kosaramhoz

Vásárlás menete

1. Belépés a Historycum Webáruházba: erre a Weboldal főoldalán található „Belépés” menüpontra kattintva, az ott található mezők (email-cím, jelszó) kitöltésével kerülhet sor.

2. A Weboldal „Kiadványok” menüpontja alatt kiválasztott és megvásárolni kívánt terméke(ke)t helyezze a kosárba.

3. A kosár tartalmát a főoldal jobb sarkában levő „Kosaramhoz” gomb megnyomása után tudja ellenőrizni, módosítani illetve törölni. A „Pénztár” gombra kattintva juthat tovább a „Szállítási cím” oldalra.

4. A „Következő” gombra kattintva eljut a „Fizetési mód” menübe, ahol lehetősége van „Utánvét”, „PayPal” és „Bankkártyás” fizetési módokat választani.

5. A szállítási cím és a fizetési mód kiválasztása után, a rendelés teljesítése személyes átvétellel, vagy a Magyar Posta általi kiszállítással történhet. A termék vételárát postai kiszállítás esetén előre – a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetéssel, vagy a pay-pal fizetési rendszer használatával – kell a Historycum Webáruház részére megfizetni. Amennyiben a postai kiszállítás helyett az Ügyfélszolgálatán történő személyes átvételét választja, úgy a termék vételárát a termék átvételével egyidejűleg, készpénzben is megfizetheti a Szolgáltató részére.

6. A „Következő” gombra kattintva Önnek lehetősége van még a rendelés minden adatát ellenőrizni, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

7. A termék vételárának kifizetését, illetőleg személyes átvétel esetén a készpénzes fizetési mód kiválasztását követően a Historycum Webáruház elektronikus úton (e-mailben) megküldi Önnek vásárlásról szóló visszaigazolást, amely tartalmazza rendelése minden adatát, valamint a rendelési azonosító számát, amelyre hivatkozva a Historycum Webáruházba belépve bármikor megtekintheti az egyes megrendeléseinek részleteit és állapotát.

8. Megrendelt terméket a Historycum Webáruház 3-5 napon belül – az Ön által választott módon – kiszállítja, vagy azt Ügyfélszolgálatunkon (1053 Budapest, Királyi Pál u. 5-7., II/5.) személyes átveheti.