Belépés

Összesen:   0 db termék, 0 Ft Kosaramhoz

További könyvek

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
A népszerű szerző ezúttal is „történelmi regényt” írt – de ezt ne vegyük szó szerint, bár a tizenkilencedik század közepén játszódó történet lapjain igazi eseményeket és valóban élt személyeket vonultat fel. Arról szól a könyv, hogyan keletkezett Újpest.
Bolti ár: 2 990 Ft
Ár: 2 400 Ft

 

 

 

Jean-Pierre Montcassen monumentális regénye a nagy földrajzi felfedezések korába vezet el bennünket, s valós eseményeken, személyeken keresztül mutatja be, mi történik akkor, ha két, látszólag teljesen ellentétes világ találkozik egymással.
Bolti ár: 2 680 Ft
Ár: 2 150 Ft

 

 

 

új történelmi regény Kőszeg város történetéről
Bolti ár: 2 990 Ft
Ár: 2 400 Ft

 

 

 

Egy regény Cegléd múltjáról.
Bolti ár: 2 990 Ft
Ár: 2 800 Ft

 

 

 

Janus Pannonius éppen összeesküvést sző Mátyás ellen, miközben barátja, Galeotto Marzio azt kérdezi tőle, miért nem ír verset magyar nyelven? Janus szerint ez lehetetlen, és összeveszik Galeottóval. Mérgében berohan a könyvtárba, ahol az egyik kódexből magyar nyelven írt költemény hull a lába elé. A verset kétszáz-hetven évvel korábban írták, Imre király udvarában...
Bolti ár: 2 480 Ft
Ár: 1 990 Ft

 

 

 

A Történelmiregény-írók Társaságának célja, hogy minél több színvonalas, történelmileg hű regény és novella jelenjen meg az e témában nagy múltú magyar irodalom legszebb hagyományait követve. Az írók legfontosabb küldetése, hogy az irodalom eredeti célját teljesítve meséljenek. Az emberi történelem pedig a mesék bőséges és egyre bővülő forrása! Jelen antológia már második e sorban, új mesékkel, régi és új szerzőktől egyaránt.
Bolti ár: 2 490 Ft
Ár: 2 100 Ft

 

 

 

Bolti ár: 1 650 Ft
Ár: 1 400 Ft

 

 

 

Bolti ár: 2 490 Ft
Ár: 1 990 Ft

 

 

 

A neves író most a Távol-Kelet egy különleges történelmi eseményét dolgozta föl. 1274-ben megtámadja egy hatalmas mongol-kínai hadsereg Japánt azzal a szándékkal, hogy hódoljanak Kubilaj kán, Dzsingisz unokája előtt. A tengeren, nyugat felől közeledő flotta elfoglalja az útjába eső szigeteket, köztük Iki szigetét, ahol senkinek sem kegyelmeznek. Hiro, szinte még gyerek, szüleit lemészárolják, maga alig bír elmenekülni az „ördögök” elől…
Bolti ár: 2 450 Ft
Ár: 1 470 Ft

 

 

 

Bolti ár: 3 490 Ft
Ár: 3 000 Ft

 

 

 

Bolti ár: 3 990 Ft
Ár: 3 500 Ft

 

 

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH