Belépés

Összesen:   0 db termék, 0 Ft Kosaramhoz

További könyvek

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Szélesi Sándor könnyed kalandtörténete közel kétezer évet ölel fel. A szerző, akinek olyan regények fűződnek nevéhez, mint a verhetetlen kancáról szóló Kincsem vagy a Pierrot játéka alapján írt Jumurdzsák gyűrűje, biztos kezekkel vezeti végig az olvasót mind a történelem, mind a jelenkori nyomozás útjain.
Ár: 0 Ft

 

 

 

A Történelmiregény-írók Társaságának célja, hogy minél több színvonalas, történelmileg hű regény és novella jelenjen meg az e témában nagy múltú magyar irodalom legszebb hagyományait követve. Az írók legfontosabb küldetése, hogy az irodalom eredeti célját teljesítve meséljenek. Az emberi történelem pedig a mesék bőséges és egyre bővülő forrása! Jelen antológia már második e sorban, új mesékkel, régi és új szerzőktől egyaránt.
Bolti ár: 2 490 Ft
Ár: 2 100 Ft

 

 

 

Bolti ár: 3 990 Ft
Ár: 3 500 Ft

 

 

 

Nem elérhető
Bolti ár: 3 490 Ft
Ár: 3 000 Ft

 

 

A neves író most a Távol-Kelet egy különleges történelmi eseményét dolgozta föl. 1274-ben megtámadja egy hatalmas mongol-kínai hadsereg Japánt azzal a szándékkal, hogy hódoljanak Kubilaj kán, Dzsingisz unokája előtt. A tengeren, nyugat felől közeledő flotta elfoglalja az útjába eső szigeteket, köztük Iki szigetét, ahol senkinek sem kegyelmeznek. Hiro, szinte még gyerek, szüleit lemészárolják, maga alig bír elmenekülni az „ördögök” elől…
Bolti ár: 2 450 Ft
Ár: 1 470 Ft

 

 

 

Bolti ár: 1 650 Ft
Ár: 1 400 Ft

 

 

 

Egy regény Cegléd múltjáról.
Bolti ár: 2 990 Ft
Ár: 2 800 Ft

 

 

 

Bolti ár: 2 490 Ft
Ár: 1 990 Ft

 

 

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH